Ferrodan Fe2+ 100 mg (1 × 60tabl)

8,14 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabl
Tuotenumero (Muu) 9235663

Markkinoija

Vitabalans Oy

Vahva, pitkävaikutteinen rauta-C-vitamiinitabletti.

Ferrodan Fe2+ 100 mg -tabletissa yhdistyvät vatsaystävällinen rauta ja C-vitamiini, joka edistää raudan imeytymistä. Pitkävaikutteinen tabletti vapauttaa rautaa noin kuuden tunnin ajan. Valmisteen rauta on vatsaystävällistä rauta(II)bisglysinaattia, josta rauta (Fe2+) imeytyy hyvin ja on elimistön helposti hyödynnettävissä.

Rautaa tarvitaan elimistössä punasolujen ja hemoglobiinin muodostukseen sekä hapen kuljetukseen. Matala veren hemoglobiini voi ilmetä muun muassa väsymyksenä, kalpeutena ja hengästymisenä. Raskaus ja imetys, runsaat kuukautiset sekä imeytymishäiriö lisäävät raudan tarvetta. Riittävä raudan saanti edistää punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Laktoositon, gluteeniton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
 

Annostelu

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa. Tabletti otetaan tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Aterian yhteydessä otettaessa vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

  •     rautaa (Fe2+) 100 mg
  •     C-vitamiinia 50 mg

Ainesosaluettelo

Rauta(II)bisglysinaatti, täyteaine (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polyvinyylialkoholi, polyetyleeniglykoli, talkki), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), värit (titaanidioksidi, rautaoksidit).

Huomioitavaa

Ei suositella lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Raskaus ja imetys

Voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Säilytys

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä huoneenlämmössä.

Valmistaja/markkinoija

Vitabalans Oy